Måndag

Hejsan,

Då var det måndag igen och idag har vi bara varit hemma :-)
Så himla skönt, Sandra och Ebba var här och fikade på förmiddagen. Igår var det fullt upp igen, vi var i Linköping och grattade min bror Oskar som fyllde 21 år sedan åkte jag och Benjamin och Filippa till Ikea och handlade överkast och förvaring åt Benjamin och Tindra, det går åt!
Vi hann bara vara hemma 5 minuter sedan kom Linda, Bebbe och Joppe på en fika, det var trevligt vi smakade mina lussebullar och den mjuka pepparkakan.
Hela helgen har det varit sjukt mycket att göra så nu i veckan och nästa helg ska jag försöka att inte planera in så mycket.

Ha det bra så länge!

PS syster nu har jag lärt mig göra lockar med plattången :-)

Fredag och Idol

Hejsan,

Jag hann inte göra ett inlägg igår då det var mycket att göra. Först var jag och Filippa och storhandlade på fm och sedan hämtade vi Tindra från skolan.
När Benjamin kom hem från skolan så städa jag och sedan började jag plocka fram julpyntet :-)
Det är ju riktigt mysigt med stjärnorna i fönstret men man har ju ingen direkt julkänsla ännu.

Idag så har jag varit på BVC och Filippa växer som hon ska, nu är det dags med smakportioner för hennes del och vi har börjat lite här hemma med mosad banan och potatis och morötter. Det åker bara ut hela tiden då hon kör ut med tungan :-)
Sedan var jag och Filippa och fikade hos Linda och Bebbe med hundarna :-) det var trevligt  och Linda hade gjort en smarrig morotskaka.

När jag kom hem med barnen så började vi att baka, det blev mjuk pepparkaka och tekakor som var supergoda, tack Linda för receptet :-) en solklar favorit.

Nu har vi precis sett på Idol  och väntar på utröstningen, vet inte riktigt vem jag håller på, har ingen favorit i år.

Ha det gott.

Vi sitter/ligger ni i vänterummet på BVC


Hemma hos Linda


Onsdag

Hej,

Idag på morgonen så var jag, Filippa och Tindra med min bil på en verkstad och fixade lyset på min bil, jag fick en 2:a på senaste besiktningen så om det inte fixades så skulle det bli körförbud på fredag.
När vi kom hem så stekte jag massor med pannkakor då barnen har kompisar här idag, en var, Wilma och Felix.

Sitter just nu och funderar på vad jag och Filippa ska göra medans barnen leker, antar att man inte får vara med dom :-)

Ha det bra så länge!

Tisdag

Godmorgon igen :-)

Nu har Benjamin kommit iväg till skolan och Filippa ligger och sover här brevid mig, vi har varit vakna sedan kl 7. Snart ska jag på babycafé och fika med andra mammor här i Västa Husby, lika trevligt som vanligt!
Klockan 11 ska vi till Benjamins skola då han ska ta sin spruta mot svinet, hoppas att han inte blir lika sjuk av den som jag blev....usch mådde inte bra i tre dagar och värst var det på nätterna, frös och svettades om varannat. Har iallafall förberett honom på att han kan få ont i armen efter sprutan :-)

Nehepp nu ska jag göra mig klart för att åka, är så himla kaffesugen och det är inte roligt att dricka det själv :-)

Kram.


Ullared

Hej,

Såg ni på Ullared när bögen var där med sin mamma, han som gick som en tupp hahaha...
Hittade honom och hans singel på youtube, titta här nere :-)

Godmorgon förresten!


Svenska Hollywoodfruar i Sverige


Helgen

Hejsan,

Helgen som har varit var full med fotboll :-)

Benjamin hade fotbollscup på lördagen i Lindö i den nybyggda hallen, den var jättefin. Västra Husby vann en match förlorade två och oavgjort i en. Man ser en skillnad på lagen för vissa är det blodigt allvar redan i tidig ålder och dom var verkligen jätteduktiga medans andra lag fortfarande har det mer som skoj och det var just vad cupen hette bollskoj :-)
Någon som mera tog det på blodigt allvar var Benjamins moster som skrek halsen av sig, hahah hon är ju för go...Söta Liv och Love var också och hejade på Benjamin, även hans pappa kom och tittade så han kände nog att han hade bra stöd på läktaren.

Prisutdelning


Match mot Lindö


Tindra hejar


Idag var jag och Filippa och fikade med Sandra och Ebba igen, även Jenny och Annelie var där med sina minsta barn, det var jättetrevligt då vi tyvärr inte träffas så ofta som man hade önskat men mera av Sandra kommer jag snart att se då hon snart ska ha barn :-) ska verkligen blir roligt!

Nu ska jag läsa nyheter mm innan Filippa vaknar och sedan ska vi äta, kotletter och pastasallad, mums.

Ha det bra!

Namnsdag

Hejsan,

Grattis till lilla mig på min namnsdag!
Tur att mamma ringde i morse och sa det annars hade jag glömt bort det...

Här hemma händer det inte mycket, just nu ligger Filippa och Matte och sover. Imorgon ska jag hem till Ebba och Sandra och ta en fika.

Igår var jag hemma hos Bebbe och Linda och fikade, de har två chihuahuor som var väldigt intresserade av Filippa :-)








Hahaha, så roliga och söta dom är!

Nu ska jag gå och baka en kladdkaka så vi kan fika.

Ha det gott!


Sjukstugan

Hejsan,

Idag har det inte hänt mycket i huset, vi har alla blivit sjuka. Jag har ont i halsen, Matte har ont i halsen och är snuvig och även Benjamin och Filippa är snuviga. Benjamin är på bättringsvägen och det tror jag även att Filippa är, hon var minder snuvig idag iallafall. Man blir ju orolig att de små liven har åkt på svinet. Jag och Matte är ju vaccinerade men det hjuälper till 70 procent så vi kan ju åka på det oxå.

Nu ska vi se på NCSI Los Angelse så vi får höra mera imorgon.

God Natt.

Länge sedan...

var det nu som jag bloggade sist :-)
Det som har hänt är att våran dator gick sönder så vi fick lämna den på lagning hos en god vän .-) sedan har vi varit och tagist sprutan mot svininfluensan, jag och Matte.
Vi blev dåliga av sprutan och fick jätteont i armen, man fick som en liten mini influensa med feber ont i kroppen osv...snart ska ju barnen ta den så man får hoppas att dom inte mår lika dåligt eller får ont i armen.

igår var vi och köpte en bärbar dator åt mig så nu måste jag börja blogga mera, har längre inga undanflykter, jag är verkligen helnöjd, har massor att lära mig nu för det här en min första dator. Visst vi har ju tidigare haft Mattes data men jag har inte satt mig in så mycket i den bara surfat och så.
Igår tog vi med datorn upp till sovrummet och tittade film på den, hahaha asbra jag slocknade som en gris efter 15 minuter.

På kvällen var vi hemma hos Love och syster med bus Liv, vi åt och tittade på idol tillsammans, just det jag vet inte vem det var som åkte ut...det måste jag kolla upp.
Här nedan kommer det nya bilder :-)

Ha det bäst så länge

Liv och jag väntar på maten


Liv


Sandra hälsar


Filippa och Benji myser i soffan


Benjamin fyllde 7 år den 8:e November

RSS 2.0