Dagen efter...

Hejsan,

Så då var det dagen efter kräftskivan och alla mår som de förtjänar :-)
Det var jättetrevligt och roligt igårkväll, för min del blev det inte så mycket att dricka...3 cider sedan gick jag på vattnet.
Vi badade i våran badtunna och efter det så blir man bara trött och törstig. Just nu badar barnen i tunnan, den håller värmen i flera dagar.
Filippa ligger och sover brevid mig just nu och det gick bra med henne igår, vi sov alla till halv elva i morse :-)
Bilder kommer lite senare för jag tog bilder med mobile och eftersom det inte finns blixt på den så blir kortena inte bra, men som tur var så tog Macke och Marie massor med kort och de kommer på min mail snart.
Fast jag bara drack 3 cider igår så mår jag inte bra idag...man kan helt enkelt inte dricka längre, skulle kunna sova hela dagen och ikväll blir det pizza eller kebab :-) vilka svullon vi är!

Nu vaknade Filippa så jag ska ta hand om henne lite så måste vi kolla så de små fröna i tunnan sköter sig :-)

Ha det gott!

Torsdag

Hejsan,

Passar på att blogga nu när prinsessan sover, hon har legat och gnytt hela natten och inte sovit så bra. Vi gick upp klockan 6 i morse och sedan somnade hon kl 6,30 och sedan dess har hon sovit.

Idag ska det städas hemma för imorgon får vi besök, vi ska ha kräftskiva och på gästlistan står Macke och Marie samt Jessica och Emil.
Det ska bli jätteroligt, vi har alltid så roligt med dom och Macke har en humor som gör att man kan skratta i timmar :-)
Nått som kommer bli jobbigt imorgon är att alla som kommer röker, nu sätts allt påprov, tidigare har jag ju varit gravid men nu när jag inte är det så kan det bli jobbigt...men jag vill verkligen inte börja igen och av egen erfarenhet så är det så man börjar...att man börjar feströka.
Nej, det ska inte hända, jag ska gå och köpa massor med snacks som jag kan gotta mig i istället :-)
Ska ta massor med bilder och visa sedan :-)

Annars blir det en lugn dag idag, Benjamin har fotbollsträning 17,30 och jag har föräldrarmöte 18,30 det ska bli jätte intressant och höra hur det går för kidsen i skolan. Det här mötet för ett år sedan missade jag men i år ska jag vara på plats :-)

Nu ska jag fortsätta kolla nyheterna och höra med om rånet som gjordes igår, så himmla coolt (förlåt poliskomissarien som inte tyckte det fanns något positivt med detta) men det var väldigt snyggt och proffsigt gjort, ingen kom till skada, dom kom dom gick med massor av pengar i en helikopter! Men polisen är optimister och tror att detta kommer lösa sig när rånarna har fått i sig alkohol och börjar babbla runt, nja jag tror inte det, det verkar vara proffs som har gjort detta.

Ha det bra så länge!

Update

Godmorgon,

Det var ett tag sedan jag bloggade....kan inte skylla på att jag har haft mycket att göra men jag har varit lat helt enkelt. Vi var och såg på Flickan som lekte med elden i söndags och den var jättebra tyckte jag, och mitt sällskap :-)

Innan vi var på bion så åkte vi ner till Viken och var på Skönero, köpte världens godaste kebabkött som vi bjöd syrran och Love på. Per Morberg var där och lagade mat, under tiden vi var där så höll han i en köttauktion, han är ju lika härligt knäpp i verkligheten som han är i TV.

Är det någon annan som har märkt av blåsten inattt, det blåste så dant så jag trodde jag skulle vakna i en annan världsdel :-) hahaha, vinden tog i som fanken i huset. De var här under måndagen och tisdagen och plockade ner träden i skogen nedanför oss så det är väldigt kalt utyanför oss nu, det känns lite tråkigt.




Usch vilket höstväder det är och var igår!

Skulle vara trevligt att ha en utlandsresa att se fram emot nu men eftersom man går hemma och är mammaledig så är det kanske nått man får göra om ett år istället. Får ta och titta och drömma mig tillbaka till April när vi var i Kanarieöarna med min pappa och syskon.

Brorsdotter Leonia, Tindra och Benjamin i poolen

Benjamin




Nehepp nu säger min chef till mig att sluta drömma och komma tillbaka till verkligheten för det ska bytas blöja och matas :-)

Ha det bra!

Äntligen fredag!

Hejsan,

Nu är äntligen fredagen här och imorgon har man inga måsten man ska upp till!
Ikväll är mitt mål att se klart en film med Mattias, vi somnar jämnt efter 15 minuter till en film...kan ta en vecka för att se en hel film.
Igår åt jag och barnen Mos, köttbullar och lingon...snacka om att de blev chockade när dom kom till bordet :-)



Måste tipsa om en blogg!
Jag surfade runt lite häromdagen och hittade en blogg som heter Honungspojken.
Honungspojkens mamma och pappa fick besked om att deras son på en månad har en allvarlig hjärnskada och läkarna visste inte hur länge pojken kommer överleva.
Det är Honungpojkens mamma som har bloggen men den 13:Sep gjorde pappan ett gästblogg.
Han skriver om hur det är att ha ett barn som inte är som alla andra och det var det finaste jag har läst på länge.
Läs inlägget och skriv gärna en kommentar till familjen, det uppskattas!

http://honungspojken.blogspot.com/

Man ska vara tacksam över det man har och att de mår bra


Ha det gott!

Tjingeling...

Onsdag

Godmorgon,

Vilket härligt väder det har varit nu i veckan!
I måndags var jag, Benjamin och Filippa hemma hos Jenny och hennes barn Oliver och Nicolin (hoppas det blev rätt stavning)
Barnen lekte jättebra och jag och Jenny snackade skit och  fikade :-)

Igår Måndags var jag med Filippa på läkarkontroll, vanlig rutinkontroll och allt var bra.

Jag funderar på att göra en tatuering men jag vet inte vad, någon som har idé eller vet en bra sida??
Ska surfa lite nu innan Filippa vaknar sedan ska det damsugas och tvätta golv :-) tråkigt men behövligt!

Hörs senare!

Måndag

Hej,

Bloggade aldrig igår då det var ganska fullt upp och jag var trött, konstigt när jag och Filippa har bra nätter då är jag helt slut på dagen :-)
Igår eftermiddag var vi hos syster och åt mat. stek med potatis och brunsås...jättegott!

Benjamin och Tindra busar med Liv

Barnen busar med Love

Sandra vill inte vara med på bild

Filippa vilar i pappas famn



Det var jättetrevligt!
Vi bokade biljetter för att gå och se på Flickan som lekte med elden, tror den är jättebra för man blev ju inte besviken på den fösta filmen Män som hatar kvinnor.
Har läst alla böcker och filmen var lika bra som man hade föreställt sig.

Måste bara visa en tapet som Sandras dotter Ebba hade i sitt rum som var jättesnygg!

Kanske till Filippas framtida rum!


Nu ska jag dricka kaffe och vakna till för sedan ska vi till Söderköping och svära att Mattias är Filippas pappa :-)

Ha det bra!

Lördag!

Godmorgon,

Vi har inte sovit så bra inatt, Filippa har legat och gnytt hela natten men men sånt man får räkna med :-)
Vi missade tyvärr idol igår, trodde det inte var på fredagar. Måste bara säga att jag älskar Anders Bagge han är ju som en stor teddybjörn!
Mattias har skjutsat barnen till Friskis och svettis för ett gympapass, ska hämta Benjamin efter det kl 11 sedan ska vi köpa present till Sandra som fyllde år igår :-) och sedan till Romina som Benjamin ska på kalas hos imorgon.
Vi ska sedan hem till Sandra, Pasi och Ebba för en fika i deras nya hus som de har köpt, alltid lika roligt att åka dit för dom renoverar huset och det händer så mycket från gång till gång man är där.

Längtar tills imorgon då vi ska till syster yster för att äta stek, lillsyrran har talangen att kunna laga mat (den fick inte jag)
Mattias vill att jag ska gå en kurs hos henne för att lära mig :-)

Nu måste jag fixa till mig, tack och lov för smink när man har haft sömnlösa nätter :-)

Ha det bra!

Tandläkare

Hejsan,

Idag på morgonen så var jag hos tandläkaren för första gången på 8 år, trodde det skulle bli en dyr historia men jag har tydligen skött min tandborstning för jag behövde bara gå till tandhygenisten för att ta bort plack.

Vilket fint sommarväder det var igår, jag och Benjamin åt glass i stora lass ute på altanen medans Filippa låg och sov.






På eftermiddagen var det dags för Benjamins fotbollsträning, förra veckan när det var träning så spöregnade det men de hade tur med vädret igår.



Nu har jag varit och hämtat Benjamin och Tindra från skola/frita. Ska låta dom leka med varandra ett tag nu sedan ska vi nog ta en fika och vänta in Mattias från jobbet.

Ha en trevlig dag!

PS, har ni inte varit hos tandläkaren på ett tag så boka tid, känns skönt när man har gjort det :-)

Sömnlös i Västra Husby

Godmorgon,

I natt har det varit en sömnlös sådan, tänkte säga till Matte igår att det var länge sedan Filippa skrek i timmar men vågade inte för att då börjar hon väl.
Ska tydligen inte ens tänka tanken!
Skrik har det varit till halvtvå sedan sov hon till halvfyra och efter det så har det bara varit gnäll och sparkar. Stackars henne att ha sådana problem med magen.
Men det sköna är ju att man är ledig och kan sova när man vill till skillnad från Filippas pappa som måste palla sig upp på morgonen för att jobba i 9 timmar :-)

Nu ska jag och Filippa göra oss fina och åka till jobbet för ett besök, hörs senare!

CafféLatte morsan!

Hello,

Idag har det varit fika!
När vi vaknade på morgonen så åkte vi direkt till mammas jobb och fikade samt visade upp Filippa för arbetskamraterna, det var en stolt mormor som gick omkring med Filippa i famnen!
Efter det så åkte jag och Filippa till min kompis Alexandra och tog en fika på hennes jobb och snackade gojja.
Tiden sprang iväg så det vara bara att hoppa in bilen och hämta Benjamin från skolan sedan ut till Krokek och häls på min Syster och Liv.
Liv blir jätteglad när Filippa kommer på besök och vill busa med henne hela tiden, dock så förstår hon inte att hon är dubbelt så stor och tung då hon gärna vill sitta och ligga på Filippa :-)

Liv och Filippa


Efter att vi hade ätit en god tacos hos Sandra bar det av till Jenny på ytterligare en fika :-)

Efter en sådan här dag så är man lite trött, men Filippa har sovit ganska mycket idag.



Kommer hem och Matte håller på med ytterligare ett av hans projekt, måla staket. Borde kanske gå ut och hjälpa till nu när Filippa sover men jag orkar inte...det är så krävande att vara en caffè Latte morsa :-)



Mattias har hållt på mycket med huset och det har blivit jättefint, en händig karl :-)
Titta på lite före och efter bilder här,

Före


Efter




Före


Efter


Före


Efter


Så duktig! (det finns flera men det visar jag en annan dag)

Nu ska jag gå och lägga Benjamin och ta hand om Filippa som börjar vakna till.

Ha det bra.

Badhuset

Hej,

Igår var vi på badhuset, det var trevligt men jag badade inte. De enda som badade var barnen medans vi föräldrar pratade :-) som det ska vara.
Filippa badade inget igår men tog sitt premiärdopp i badhuset förra veckan, sä här nöjd var hon efter badet


Efter att vi hade varit i badhuset så åkte vi med Syster hem och tog en fika.

Idag har vi inte gjort så mycket, jag har dammsugat och ska ta fram moppen då det ligger spyfläckar lite här och där på golvet.
Har varit och hämtat Benjamin från skolan och har med sig en kompis hem Alexander, de leker just nu i rummet med Ben 10 gubbar.
Det blev ingen fotografering igår, fotografen var tydligen sjuk så det blir en annan dag.

Ska se om grabbarna vill ha lite fika nu och sedan börja med maten, om någon läser detta så kom gärna med middagstips för jag har idè torka.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Bak och Klipp

Hejsan!

Igår så bakade jag och Benjamin då vi idag ska åka till badhuset med Moster Sandra och Liv och Linda med sina barn. Det ska bli jätteroligt och en fika är ju ett måste.



Benjamin ska idag ta skolfoto och infö detta så klippte jag honom igårkväll, det tog väldigt lång tid då Filippa började skrika just när vi hade börjat med klippningen.
Men slutresultatet blev nog bra! (Det brukar vara Mattias som sköter klippningen men han var och spelade golf :-)



Nu är det dags att börja fixa till sig och packa allt inför badhuset, måste börja i god tid nu när man har en bebis för det blir aldrig som man har tänkt sig!

Filippa ligger vid sitt babygym på morgonen


Puss och Kram från oss, ha det bra!

Rökfri i 1 år!

Hejsan,

Igår var jag, Mattias och Filippa på Maxi och shoppade :-)
Eftersom jag har varit rökfri i ett år den första September så fick jag en klocka av Mattias, en DKNY klocka som jag alltid har önskat mig.



Efter att vi kom hem från Maxi så kom min pappa och Britt, vi åt mat och fikade. Alltid så trevligt när pappa kommer!
De hade köpt med sig lite kläder till Filippa som var jättefina.





Idag var jag och hämtade Benjamin från sin pappa :-)
Sedan var Benjamin, jag och Filippa hemma hos Bebbe och Linda och fikade. De har två barn Sabina och Jonathan, Sabina och Benjamin är födda på samma dag och det är så vi känner dom. Helt otroligt att vi har känt varandra i sju år snart och att barnen är så stora oxå!

Nu ska jag ta hand om min skrikande bebis :-)

Ha det gott!

Bilder

Här kommer bilderna på det som Filippa fick av mina jobbarkompisar.


Tidig morgon

Morrn Morrn,

Är uppe tidigt en lördagsmorgon, Filippa la en stor spya i sängen kl 6,30 så det var bara att gå upp och byta sängkläder :-)
Petra var hos oss och fikade igår och i och med att hon är ett medium så bad jag henne kolla våran övervång efter spöken då både jag och Mattias har hört konstiga ljud.
Petra berättade att vi hade en gammal dam hemma hos oss som gick mellan Filippas säng och utanför Tindra och Benjamins rum, troligtvis min gammelmormor som ville kolla läget med oss. Ja, nu får man tro vad man vill om detta kan ju säga att jag inte tror så mycket på detta men ibland är det roligt att få en förklaring på sånt man inte kan se eller ta på.
För er som är intresserade så har Petra en hemsida och hon lägger även tarotkort.
www.dittalternativ.se/

Petra lämnade även massor med paket som var från mina jobbbarkompisar på E.on massor med fina kläder osv, ska ta kort senare under dagen och visa!
Det är skönt att vara hemma men jag saknar mina kompisar och gruppen på jobbet, sådant underbart gäng!

På kvällen igår så åkte vi till min syster och hennes kille i krokek där svullade vi på en varsin pizza, mmm...så gott var det.
Min syster dotter Liv låg och sov tyvärr.


Här är hon 2 dagar men idag är hon 10 månader fyller 1 år i Oktober.

Nu ska jag ta hand om Filippa som nog är hungrig igen :-)

Ha det!


Familjen

Godmorgon,

Här kommer det lite info om mig och min familj,
Mitt namn är Elisabeth men kallas för Bettan. Jag bor i Västra Husby med min sambo Mattias min son Benjamin och bonusdotter Tindra. Den 25 Juli fick jag och Mattias vårat första gemensamma barn Filippa.
Benjamin fyller 7 år i November och började i 1:an i år.
Tindra är 6 år och har börjat förskolan i år.
Jag och Mattias jobbar på samma jobb E.on kundservice det var även där vi träffades första gången, dock så är ju jag mammaledig nu med Filippa.


MatteBenjaminTindra





Ska snart börja göra i ordning mig då jag ska hämta Benjamin från skolan och sedan lämna honom till sin pappa över helgen. Min kompis Petra kommer senare på en fika, hon har ett specialuppdrag oxå som hon inte vet om...berättar mera senare!

Ha en bra dag!

Välkommen!

Filippa 2 veckor


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer ett snabbinlägg men mera info om mig och min familj kommer!
Godingen på bilden är min dotter Filippa som föddes 090725.

Ps syster yster, det blir detta team...love it or hate it, puss

Ha en bra dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0